
Jak radzić sobie z robieniem tortów w upały?
Pogoda daje nam w kość jeśli chodzi o produkcję tortów, tego chyba doświadczyła ostatnio każda tortująca osoba. Wszystko płynie, torty się pocą, masa się lepi…
Pogoda daje nam w kość jeśli chodzi o produkcję tortów, tego chyba doświadczyła ostatnio każda tortująca osoba. Wszystko płynie, torty się pocą, masa się lepi…
Kurs online z tynkowania tortu #tynkujzMajCake! Hej! 😊 W tym poście zaproszę Cię do mojego pierwszego kursu online z podstawowego tynkowania tortu, nad którym pracowałam
W naszej pracowni wielką wagę przykładamy do jakości naszych produktów, z których wykonujemy słodkości. Marzeniem jest, aby każda osoba była świadoma tego co kupuje, co
Torty komunijne w Pytanie na Śniadanie W środę 15 maja dostałam telefon z Pytanie na Śniadanie z zaproszeniem do programu aby opowiedzieć w najbliższy poniedziałek
Ale to nie moja wina! Często klienci po odebraniu tortu nie wiedzą tak naprawdę, co dalej z nim robić. Często bagatelizują instrukcje, które dostali, a
Mistrzowie Smaku Portal NASZEMIASTO Warszawa zorganizował plebiscyt o wdzięcznej nazwie Mistrzowie Smaku. Można było zgłaszać kandydatów w różnych kategoriach m.in. Mistrz Słodkości Roku, Cukiernia Roku,
Drodzy czytelnicy, w czasie naszego poprzedniego spotkania wyjaśniałam, co to jest zakwas i jak wpływa na pieczywo, a w rezultacie na nasze zdrowie – bo
Czym jest certyfikat SSL? SSL (Secure Socket Layer) – Jest to protokół sieciowy, który zapewnia bezpieczną komunikację między użytkownikiem, a serwerem poprzez szyfrowanie danych, które
W sobotę odbyły się kolejne warsztaty z wykonywania tortów typu Drip Cake. Chyba je kochacie! 🙂 Wszystkie 5 kursantek dało z siebie wszystko. Dwie z
Torty urodzinowe, weselne, chrzcinowe, komunijne, na każdą okazję. Torty są nieodłącznym elementem każdej większej uroczystości. Jak już wiadomo z wcześniejszego posta jakość tortu powinna być najwyższa. Produkty
Copyright © 2022 by MajCake
Made with ❤ by Adam Chodowiec