SMAKI TORTÓW

strona-glowna1

Do wyboru biszkopt:

  • waniliowy
  • brownie
  • bezglutenowy
  • marchewkowy (z orzechami lub bez)

Kremy:

  • śmietankowy
  • czekoladowy
  • biała czekolada
  • sernikowy
  • kawowy
  • truskawkowy
  • malinowy
  • karmelowy
  • pistacjowy – nowość
  • oreo – nowość
  • kinder bueno – nowość

Dodatki:

  • konfitury własnej roboty: truskawkowa, wiśniowa, porzeczkowa, malinowa
  • świeże owoce w zależności od dostępności w sezonie
  • kuleczki crunchy
  • nutella, masło orzechowe, karmel, kawałki czekolady (mleczna/biała/gorzka)
  • chrupiąca pralina czekoladowo orzechowa, chrupiąca pralina cytrynowo bezowa
  • warstwa kinder bueno

Najpopularniejsze kompozycje smakowe

1

  • biszkopt brownie
  • krem biała czekolada lub śmietankowy
  • konfitura z malin/świeże maliny w sezonie/konfitura z czarnej porzeczki

2

  • biszkopt waniliowy
  • krem śmietankowy
  • konfitura z malin, czarnej porzeczki lub truskawek
  • pralina czekoladowa lub cytrynowo bezowa

3

  • biszkopt brownie
  • krem sernikowy
  • konfitura truskawkowa/truskawki w  sezonie

4

  • biszkopt waniliowy
  • krem pistacjowy
  • konfitura z czarnej porzeczki

5

  • biszkopt brownie
  • krem czekoladowy
  • konfitura malinowa lub z czarnej porzeczki

6

  • biszkopt waniliowy
  • krem oreo
  • konfitura maliowa

7

  • biszkopt brownie
  • krem biała czekolada
  • konfitura wiśniowa
  • kawałki czekolady