Trochę o nas

Pracownia MajCake istnieje od stycznia 2016 roku. Powstała z pasji do pieczenia, jak i z braku dobrych jakościowo produktów na rynku. Celem naszej firmy jest indywidualne podejście do każdego klienta oraz wykorzystanie tylko i wyłącznie naturalnych produktów najwyższej jakości. Nie pracujemy na sztucznych mieszankach używanych przez masowe cukiernie i to nas wyróżnia na tle innych. Nasze słodkości są nie tylko piękną dekoracją na uroczystościach, ale przede wszystkim zachwycają świetnym smakiem. Chcemy, aby każdy klient czuł się u nas wyjątkowo i wracał do nas za każdym razem jak pomyśli o czymś słodkim.

MajCake to młody zespół z masą coraz to nowszych pomysłów. Nie ma dla nas rzeczy niemożliwych!

MajCake

Prawdziwa siła tkwi w liczbach!

1
Zrealizowanych Tortów

Bo doświadczenie ma znaczenie 🙂

0
Laureaci konkursów cukierniczych

Nie idziemy na kompromisy co do jakości naszych wypieków. Ludzie to doceniają 🙂

1
Przeprowadzonych Warsztatów i Szkoleń

Szkolimy w tym co najbardziej kochamy!

1 %
Zadowolonych Klientów

Potwierdzone opiniami na Facebook oraz Google

Nasz zespół

MajCake - właścicielka

Agnieszka Majewska

właścicielka | cukiernik | dekoratorka

Witam wszystkich!

Moja przygoda z wypiekami zaczęła się jakieś dobre 6 lat temu. Z zawodu jestem technikiem dentystycznym, ale czułam, że nie jest to, to coś co chcę robić w życiu, pomimo że moja rodzina związana jest właśnie ze stomatologią. Ja postanowiłam przejść na drugą stronę mocy i robić pyszne słodkości :). Nigdy nie lubiłam tortów czy innych wypieków z typowych sieciowych cukierni, więc zaczęłam sama je robić, bo wiedziałam, że nie muszą one tak smakować. Od początku skupiam się na tym, aby torty i inne słodkości były jak najbardziej naturalne. Moja pracownia wyróżnia się właśnie tym, że nie stosujemy sztucznych produktów typu śmietana roślinna, margaryna czy gotowe mieszanki cukiernicze. Korzystamy tylko i wyłącznie ze śmietanki 36%, jajek z wolnego wybiegu, masła 83%, prawdziwej czekolady czy kakao. Założyłam też pracownię dlatego, że chciałam dotrzeć z moimi słodkościami do większej liczby osób, co wiem, że byłoby niemożliwe w domowych warunkach, gdzie nie jest sterylnie, po kuchni krzątają się różni ludzie, czasem i zwierzęta, gdzie w lodówkach stoją nie tylko torty, a np. kiełbaska czy sałatka. Wszystko to sprawia, że moja pracownia jest wyjątkowa i znajdziecie tutaj pyszne, piękne, a przede wszystkim naturalne torty i inne wypieki. Zaufało nam już tysiące ludzi, a najbardziej nas cieszy jak już raz ktoś u nas zamówi, to 9/10 osób do nas wraca przy kolejnych okazjach. Siłą napędową są właśnie zadowoleni klienci 🙂 Bez Was nie byłoby nas!

Monika

DEKORATORKA

Cześć mam na imię Monika, moim pierwszym zawodem i pasją było malowanie ceramiki. Kocham jednak różnorodność, więc szyję, dziergam, wyplatam, maluję lub lepię, wciąż zgłębiam nowe techniki. Przez długi czas tworzyłam różne małe formy z masy solnej, modeliny, robiłam biżuterię. Byłam też animatorem czasu wolnego i instruktorem rękodzieła. Teraz wszelkie umiejętności jakie posiadłam przez te lata wykorzystuję w cukiernictwie, gdzie odnalazłam swoje kolejne powołanie. W MajCake zajmuję się dekoracjami z masy cukrowej. Wciąż się uczę, poznaje nowe techniki, materiały i udaje mi się z powodzeniem tworzyć różne figurki i dekoracje do tortów. Co mnie cieszy to fakt, że mogę w MajCake rozwijać swoje umiejętności, podejmować nowe wyzwania i czerpać z tego przyjemność 🙂

Natalia

CUKIERNIK

Cześć, jestem Natalia 🙂 Ukończyłam Technikum Architektoniczno-Budowlane, uczyłam się murować, tynkować, a nabyte umiejętności wykorzystuje podczas tynkowania tortów. Od zawsze lubiłam gotowanie, ale cukiernictwo to zdecydowanie zajęcie, które kocham! Uwielbiam tworzyć nowe smaki i struktury w deserach. Do MajCake trafiłam przez zupełny przypadek, nie sądziłam, że bez tak zwanego wykształcenia z tej branży mogę pracować w najbardziej profesjonalnej pracowni tortów w Warszawie. Każdemu życzę pracy do której przychodzi się z uśmiechem na ustach 🤗

Konkursy, w których braliśmy udział

Pierwsze miejsce w plebiscycie na Mistrza Słodkości Roku 2019 - wygrała Agnieszka Majewska

Drugie miejsce w plebiscycie na Cukiernię Roku 2019

Dlaczego my?

Przy produkcji wykorzystujemy tylko naturalne produkty, najwyższej jakości, bez zbędnych polepszaczy, nie bazujemy na gotowych mieszankach cukierniczych, używamy tylko prawdziwego masła, śmietany, jajek, kakao czy czekolady.

Składniki

Tylko świeże i naturalne produkty. To one są gwarancją najlepszego smaku.

Świeżość i smak

Pracę planujemy tak, aby przy odbiorze Państwa zamówienie było jak najświeższe i najsmaczniejsze.

Wykonanie

Tworzymy dla Państwa wypieki w maksymalnym skupieniu, odwzorowując każdy szczegół, aby dostali Państwo jak najlepszej jakości finalny produkt.

Warunki pracy

Pracujemy w czystych i jak najlepiej przystosowanych warunkach. Nasza pracownia jest legalną działalnością i to z niej wychodzą nasze wypieki.​

Doradzamy

Zawsze staramy się jak najlepiej doradzić Państwu przy wyborze produktu jak i odpowiedzieć na wszelkie pytania oraz zagwozdki.

Kontakt z klientem

Jesteśmy stale dostępni mailowo lub telefonicznie. Kilka razy w ciągu dnia sprawdzamy skrzynkę i odpisujemy na Państwa zapytania.

Nasi partnerzy

W tych miejscach możesz skosztować naszych wypieków

Eventy i spotkania firmowe, które osłodziliśmy

Konferencja
2017
29 urodziny
2018
20-lecie kliniki Neonatologii
2018
Jarmarket Logo
Jarmarket - garażówka
2018
Piknik na PGE Narodowym
2018
Kilka tortów na różne uroczystości
2018
Torty na urodziny niedźwiadków Gregora i Aleuta
2018
Kilka tortów na różne uroczystości
2019
Kilka tortów na różne uroczystości
2019
Kilka tortów na uroczystości
2018
Kilka tortów na różne uroczystości
2019
Kilka tortów na uroczystości
2019
Tort na event
2019
Tort i babeczki na event
2018
Tort na uroczystość
2019
Torty i 800 babeczek na event
2019
Kilka tortów na różne uroczystości
2019
400 pączków i stoisko do ich dekoracji na evencie firmy Philip & Morris
2019