SZKOLENIA CUKIERNICZE

szkolenia cukiernicze

Zapraszamy chętnych na szkolenia cukiernicze prowadzone przez właścicielkę firmy Agnieszkę Majewską.

Podczas nich każdy uczestnik przygotowuje swój własny tort, który zabiera do domu. Pracujemy na prawdziwych produktach i tworzymy prawdziwe torty. Każdy uczestnik ma w pełni wyposażone stanowisko oraz niezbędne produkty do wykonania tortu. Zapewniamy przekąski, ciepły obiad i napoje. Działamy w grupach maksymalnie 5 osobowych, aby móc każdemu poświęcić wystarczająco dużo uwagi i jak najlepiej przekazać wiedzę. 

Kursy odbywają się w pracowni na ul. Braci Wagów 20/u5 w Warszawie na Ursynowie. Można wygodnie dojechać metrem – przystanek Natolin, przed lokalem jest również ogólnodostępny darmowy parking.

Poniżej przykładowy przebieg zajęć :

  1. Zgłębienie tematu wykonywanego tortu – czego się używa do jego wykonania, jakich produktów, na czym pracować, co jest najlepsze, czego nie robić, zgłębiamy każde zagadnienie i odpowiadamy na każde pytanie, na które znamy odpowiedź.
  2. Przygotowanie tortu – krojenie i nasączanie biszkoptów, przygotowanie kremów, dodatków, przełożenie i otynkowanie tortu.
  3. Przygotowanie elementów potrzebnych do dekoracji – figurki z masy cukrowej.
  4. Dekoracja tortu – drip, złoto, kwiaty, akwarela, struktury z kremu itp.
  5. Zdjęcia, pakowanie tortu do zabrania.
  6. Rozdanie certyfikatów.

Aktualnie dostępne terminy szkoleń są w naszym sklepie internetowym Sklep MajCake 

 

Nowe terminy są również ukazane poniżej. Aby zarezerwować miejsce należy wpłacić zadatek lub wykupić bilet poprzez nasz sklep internetowy.

SZKOLENIA INDYWIDUALNE

W ofercie mamy również szkolenia indywidualne lub w parach. Zakres jest dostosowywany do potrzeb kursanta, jak i cena jest ustalana indywidualnie.

Zapytania prosimy wysyłać na maila szkolenia@majcake.pl

NOWOŚĆ!

Chcesz nauczyć się robienia tortów lub podszkolić swój dotychczasowy warsztat?

Zapraszamy do nowej platformy z kursami online!