SZKOLENIA CUKIERNICZE

szkolenia cukiernicze

Zapraszamy chętnych na szkolenia prowadzone przez właścicielkę firmy Agnieszkę Majewską.

Podczas szkoleń każdy przygotowuje swój własny tort, który zabiera do domu. Pracujemy na prawdziwych produktach. Każdy uczestnik ma w pełni wyposażone stanowisko oraz niezbędne produkty do wykonania tortu. W trakcie szkoleń zapewniamy przekąski, ciepły obiad i napoje. Pracujemy w grupach maksymalnie 6 osobowych, aby móc każdemu poświęcić wystarczająco uwagi i jak najlepiej pomóc wyuczyć się dobrych nawyków. 

Szkolenia odbywają się w pracowni na ul. Braci Wagów 2/u5 w Warszawie na Ursynowie. Można wygodnie dojechać metrem – przystanek Natolin, przed lokalem jest również ogólnodostępny parking.

Poniżej przykładowy przebieg warsztatów:

  1. Zgłębienie tematu wykonywanego tortu – czego się używa do jego wykonania, jakich produktów, na czym pracować, co jest najlepsze, czego nie robić, zgłębiamy każde zagadnienie i odpowiadamy na każde pytanie.
  2. Przygotowanie tortu – przełożenie i otynkowanie tortu.
  3. Przygotowanie elementów potrzebnych do dekoracji.
  4. Dekoracja tortu.
  5. Zdjęcia, pakowanie tortu do zabrania.
  6. Rozdanie dyplomów 

O aktualnych szkoleniach zawsze piszemy na naszym Facebooku, jak i Instagramie. Nowe terminy są również ukazane poniżej. Aby zarezerwować miejsce należy wpłacić zadatek.

SZKOLENIA INDYWIDUALNE

W ofercie mamy również szkolenia indywidualne lub w parach. Zakres jest dostosowywany do potrzeb kursanta, jak i cena jest ustalana indywidualnie.

Zapytania prosimy wysyłać na maila majcake@majcake.pl