WARSZTATY

Zapraszamy chętnych na warsztaty prowadzone przez właścicielkę firmy.

Podczas warsztatów każdy przygotowuje swój własny tort, który zabiera do domu. Pracujemy na prawdziwych produktach. Każdy uczestnik ma w pełni wyposażone stanowisko oraz niezbędne produkty do wykonania tortu. Podczas warsztatów zapewniamy przekąski i picie. Pracujemy w grupach maksymalnie 6 osobowych, aby móc każdemu poświęcić wystarczająco uwagi. 

Warsztaty odbywają się w pracowni.

Poniżej przykładowy przebieg warsztatów:

  1. Zgłębienie tematu wykonywanego tortu – czego się używa do jego wykonania, jakich produktów, na czym pracować, co jest najlepsze, czego nie robić, zgłębiamy każde zagadnienie i odpowiadamy na każde pytanie.
  2. Przygotowanie bazy do dekoracji – nasączenie, przełożenie, otynkowanie tortu.
  3. Przygotowanie elementów potrzebnych do dekoracji.
  4. Dekoracja tortu.
  5. Zdjęcia, pakowanie tortu do zabrania.
  6. Rozdanie dyplomów 

O aktualnych warsztatach zawsze piszemy na naszym fanpage’u jak i zapraszamy do naszego kalendarza wydarzeń, gdzie można zobaczyć jakie terminy i tematyki są dostępne.

O chęci wzięcia udziału prosimy pisać mailowo majcake@majcake.pl

13.04 Słodkie Warsztaty Drip Cake Warszawa

Warsztaty Cukiernicze Drip Cake - MajCake

Wychodząc naprzeciw Waszym pytaniom o następny termin zapraszamy na kolejne słodkie warsztaty 13 kwietnia! 🙂
Pamiętajcie, że liczba miejsc jest ograniczona do 8, więc kto pierwszy ten lepszy.

Poniżej przedstawiamy ogólny plan warsztatu. Jest on skierowany do osób początkujących lub takich, które nie miały nigdy do czynienia z tortami. Szacujemy, że będzie on trwał około 5-6 godzin.

Podczas warsztatów każdy przygotuje swój własny tort drip cake, który zabierze do domu. Pracujemy na prawdziwym torcie. Każdy uczestnik będzie miał w pełni wyposażone stanowisko oraz niezbędne produkty do wykonania tortu. Podczas warsztatów zapewniamy przekąski i picie. Maksymalna liczba uczestników to 8. Żeby szkolenie się odbyło potrzebujemy minimum 4 osób.

Cena szkolenia to 350 zł za osobę. Gwarancją rezerwacji miejsca jest wpłacenie 100 zł na konto, resztę na miejscu w dniu szkolenia. Zadatek jest bezzwrotny w momencie uzyskania minimalnej ilości osób.
O chęci rezerwacji prosimy pisać w wiadomości prywatnej lub mailowo majcake@majcake.pl.

1. Zgłębienie tematu, co to są torty typu drip cake i czego się używa do ich wykonania.
2. Przygotowanie bazy do dekoracji – nasączenie, przełożenie, otynkowanie tortu.
3. Przygotowanie elementów potrzebnych do dekoracji.
4. Dekoracja tortu.
5. Spakowanie tortu do zabrania.
6. Rozdanie dyplomów 🙂

Warsztaty odbędą się o 11 i skończą około 16.
Miejsce: Warszawa – Pracownia MajCake ul. Braci Wagów 20/U5.

Dane do przelewu:

W tytule przelewu prosimy wpisać: „IMIĘ I NAZWISKO, ZADATEK NA WARSZTATY 13.04”

MajCake Pracownia Artystycznych Wypieków Agnieszka Majewska
ul. Braci Wagów 20 lok. U5
02-791 Warszawa
53 1020 1169 0000 8602 0235 4090